top of page

KALENDER

RESET weekend

Vrijdag 19 & zaterdag 20 maart

Het afgelopen jaar creëerde een onbekende realiteit, waarbij we genoodzaakt zijn om ook  te genieten van de kleine dingen. Huis Mercken heeft gebruikgemaakt van deze exceptionele periode om als familiebedrijf terug te grijpen naar haar roots : het creëren van een unieke levensstijl.

The result?  Het opnieuw vormgeven van de moderne man en het naadloos samenbrengen van outdoor met modieuze kleding.  Ontdek deze nieuwe esthetiek dit weekend in huis Mercken. Combineer voortaan comfort moeiteloos met stijl.

RESTART weekend

Vrijdag 26 & zaterdag 27 maart

De lente belichaamt een nieuwe en warme start.

Mercken wil u bij de aanvang van dit heldere lichtpunt omhelzen met haar service.  Met vernieuwende en stijlvolle outfits zorgen we voor zakelijkheid, veelzijdigheid en comfort.

Met oog voor uw persoonlijkheid willen we de verfijnde samenhang tussen professionele en privésfeer mogelijk maken van het begin tot het einde van iedere dag.

RESTYLE with made-to-measure

Vrijdag 2 & zaterdag 3 april

Ontspannen silhouetten en lichte stoffen staan centraal bij de Su Misura ervaring gedurende dit weekend en ook voor de rest van de zomer.  Su Misura zorgt voor een gepersonaliseerde zomergarderobe boordevol klasse. Uw Su Misura ervaring start met een persoonlijke meeting met een van onze maatwerkspecialisten.  We nodigen u graag uit om een afspraak te maken in een van onze Mercken winkels om uw persoonlijke Su Misura beleving vast te leggen.

RECONNECT, with fashion

Vrijdag 9, zaterdag 10 & zondag 11 april

Gedurende het Hasseltse shoppingweekend zetten we onze deuren wijd open van vrijdag tot zondag. Tijdens deze drie modedagen keert Mercken terug naar het adagium uit de jaren ’80 van haar voorganger Adonis: “Passion for Fashion”, waarbij de laatste fashiontrends centraal staan.  Mercken Hasselt wacht u op met frisse en heldere kleuren. Het perfecte startpunt voor een bruisende lente.

bottom of page