Why Made to Measure?

Getting dressed isn’t just about looking good; it’s about feeling good, too. And there’s nothing quite like the confidence that comes from wearing a garment made just for you. Made-to-measure clothing gives you so much more than just perfectly-aligned buttons and hems that fall just so. When you step out in a garment made for you, you step out with unbridled confidence, in comfort and in style.

Het Made to Measure proces

Stap 1: Opmeten

Eerst worden uw persoonlijke maten opgemeten. Aan de hand van de verschillende pasmaten in de winkel, selecteren we zo het model dat u het beste past.

Stap 2: Keuze stoffen

Vervolgens krijgt u een brede waaier van stoffen voorgeschoteld waaruit u kan kiezen. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke voorkeur naar smaak en gevoel maar ook de gelegenheid. We maken bijvoorbeeld stoffen voor in vochtige gebieden of juist heel droge en warme, stoffen voor ceremoniële aangelegenheden of eerder voor alle dagen.

Stap 3: Personalisatie

In deze fase beginnen we aan het personaliseren van het kostuum. De knopen, de voering, het stiksel, de afwerking en het model kan u volledig naar eigen smaak bepalen. Bij maatwerk draait het tenslotte om het leveren van een product dat aan u persoonlijke voorkeur voldoet.

Stap 4: Bestelling en productie

Nadat wij uw persoonlijk made-to-measure dossier hebben vastgesteld en gecontroleerd, versturen we het naar Italie. De experts ter plaatse passen hun vakmanschap en expertise toe om een perfect product af te leveren.

Stap 5: Laatste controle

De levertijd voor een maatkostuum bedraagt ongeveer 3 weken. Het kledingstuk wordt volledig afgewerkt geleverd in de winkel, wij laten de klant het kostuum vaak nog even proberen in de winkel om mogelijke kleine imperfecties te retoucheren. Van zodra wij weten dat u 100 procent tevreden bent met uw maatpak is het klaar om meegenomen te worden.

Grote maten

Om mensen met een minder conventionele maat ook de kleren te bieden die ze verdienen, is maatwerk een perfecte oplossing. Gaande van extreem kleine tot extreem grote maten, made-to-measure zorgt voor een perfecte fit voor elk figuur.

Prijzen

Prijzen van het maatwerk variëren afhankelijk van het met merk, het product en de stofkeuze.

Een kostuum op maat kan vanaf €1295.

Een vest op maat kan vanaf €995.

Een hemd op maat vanaf €170.

Su-misura6
Su-misura6
press to zoom
Su-Misura7
Su-Misura7
press to zoom
Su-Misura5
Su-Misura5
press to zoom
Su-Misura8
Su-Misura8
press to zoom
Su-Misura4
Su-Misura4
press to zoom
Su-Misura 2
Su-Misura 2
press to zoom
Su-Misur9
Su-Misur9
press to zoom
simisura 2
simisura 2
press to zoom
Su-Misura3
Su-Misura3
press to zoom
IMG_2985
IMG_2985
press to zoom
Maatwerk
Maatwerk
press to zoom
IMG_2984
IMG_2984
press to zoom